تعمیر صندلی اداری

صندلی اداری یکی از وسایل اصلی و مهم در هر اداره‌ای به شمار رفته که در انواع مدل‌های جک دار یا چرخشی و ساده موجود است، اسکلت این صندلی در دو نوع چوبی و فلزی بوده که در صورت بروز مشکل در هر جزئی از آن، قابل تعمیر است. صندلی مانند مبل اجزای پیچیده و زیادی ندارد و ساختار ساده‌ای دارد، به همین دلیل تعمیرات پیچیده‌ای نخواهد داشت. تعمیر صندلی اداری اصلی‌ترین تعمیرات صندلی اداری مربوط به فوم و پارچه بوده و رنگ کردن نیز مربوط به اسکلتش خواهد بود. بنابراین با هزینه مناسبی می‌توان آن‌ را تعمیر و نوسازی کرد. صندلی اداری از بخش‌های مختلفی مانند اسکلت، فوم، روکش، تکیه گاه، دسته، جک و چرخ تشکیل شده که هر یک از این اجزا در صورتی که دچار مشکل شوند، امکان تعمیر آن‌ها وجود دارد.

تعویض روکش صندلی اداری

روکش صندلی مبل عموما از جنس چرمی بوده و ممکن است دچار پارگی یا فرسودگی شده باشد. روکش چرمی اصولا مانند نوع پارچه دوام بالایی ندارد، زیرا چرم در برابر اشیاء تیز به راحتی دچار خط و پارگی می‌شود، همچنین اگر حالت خشکی به خود بگیرد، به راحتی پاره خواهد شد. پارگی روکش چرمی به دو روش تعمیر می‌شود، اگر این پارگی کم باشد با وصله کردن تعمیر خواهد شد، ولی اگر میزان پارگی زیاد باشد نیاز به تعویض روکش خواهد بود. تعویض روکش صندلی اداری همانطور که گفتیم روکش چرم در معرض ترک خوردگی و خراش است، بنابراین می‌توان روکش قبلی چرمی را با روکش پارچه‌ای عوض کرد. برای تعویض روکش صندلی ابتدا روکش قدیمی و در صورت لزوم فوم جدا می‌شود و بعد از نصب فوم جدید، روکش جدید نیز نصب خواهد شد. قبل از تعویض روکش صندلی، تعمیرکار فوم و سطح زیرین کف صندلی را نیز بررسی می‌کند تا در صورت وجود خرابی در آن‌ها، ابتدا این خرابی‌ها را تعمیر کند و در آخر روکش را نصب کند. حتی ممکن است در قدم اول تعمیرات، اسکلت صندلی را تعمیر یا رنگ‌آمیزی کند. تعمیرات انواع صندلی ادارات

تعمیر جک صندلی اداری

صندلی اداری اصولا از نوع جک دار و چرخشی است که با جک ارتفاع آن قابل تنظیم خواهد بود. در صورتی که در قسمت جک مشکلی ایجاد شود، تعمیرکار می‌تواند این مشکل را با تعویض جک برطرف کند. جهت تعویض جک ابتدا با ابزار مخصوص، جک قدیمی از صندلی جدا شده و جک جدید جایگزین آن می‌شود. تعمیر جک صندلی اداری باید توجه کرد که جک صندلی در مدل‌های مختلفی موجود است و باید جک متناسب با مدل صندلی جایگزین شود، مثلا جک صندلی کارمندی ۱۲ سانتیمتری و جک صندلی مدیریتی ۱۰ سانتیمتری است. همچنین چک صندلی کانتر و دندانپزشکی ۲۱ سانتیمتر و جک صندلی اپن ۲۷ سانتیمتر ارتفاع دارد. علاوه بر جک، صندلی‌های اداری از چرخ‌هایی در زیر پایه‌ها تشکیل شده‌اند که این چرخ‌ها نیز بر اثر استفاده زیاد دچار شکستگی می‌شوند که در اینصورت باید تعویض شوند. اگر حالت لقی در چرخ‌ها دیده شود، این لقی با سفت کردن پیچ چرخ‌ها برطرف خواهد شد. تعمیرات انواع صندلی اداری

قیمت تعمیر صندلی اداری

قیمت تعمیر صندلی بسته به عوامل مختلفی فرق دارد که این عوامل را ذکر می‌کنیم:
  • نوع تعمیرات: نوع تعمیرات در هر صندلی فرق دارد، زیرا هر جزئی از این وسیله مانند اسکلت، فوم، پارچه، جک، چرخ‌ها و دسته‌های صندلی را می‌توان تعمیر کرد و قیمت تعمیرات هر کدام متفاوت خواهد بود. برخی مواقع مشکل با تعمیر قسمتی از صندلی مانند جوشکاری جزیی انجام می‌شود، ولی گاهی اوقات نیاز است که بخشی از این وسیله تعویض شود که مسلما قیمت تعویض گران‌تر از تعمیر است.
  • میزان تعمیرات: برخی مواقع میزان تعمیرات زیاد است و شامل تعمیر بخش‌های مختلف صندلی می‌شود، ولی گاهی صندلی با یک تعمیر جزیی مشکلش حل خواهد شد.
  • مدل و کیفیت مواد به کار رفته: در تعمیرات از انواع مواد اولیه مانند فوم، چرخ، جک، پارچه و غیره استفاده خواهد شد و بسته به اینکه از چه نوع موادی و در چه کیفیتی استفاده شود، قیمت تعمیرات فرق دارد.
  • تعداد صندلی مورد نیاز جهت تعمیرات: بر حسب تعداد صندلی که نیاز به تعمیرات دارند، نیز قیمت تعمیرات فرق دارد، مثلا قیمت تعمیرات یک عدد صندلی کمتر از ده عدد آن خواهد بود.
  • دستمزد تعمیرکار: هزینه تعمیرات شامل قیمت مواد اولیه و دستمزد تعمیرکار است که جمع این دو در این قیمت محاسبه می‌شوند.
  • نوسانات بازار: قیمت تعمیرات مبل همیشه یکسان نیست و بسته به نوسانات بازار این قیمت در حال تغییر است، زیرا نوسانات بازار در قیمت مواد اولیه و دستمزد تاثیرگذاری دارد.
قیمت تعمیر صندلی اداری